Viktig informasjon, tips og inspirasjon for butikker

For å maksimere holdbarheten på Hvasser Asparges må buntene hele tiden oppbevares i vann med lav temperatur- gjerne isvann.

1.

Hvasser Asparges fraktes til butikken i kjølebil. Hvasser Asparges er nyplukka, og så ferske at de nyskårne stilkene må stå i vann.

2.

Kassene med Hvasser Asparges ser slik ut. I bunnen av kassene er det et beger med vann. Buntene står rett opp og ned på våt skumgummi, som ligger nedi vannet i dette begeret.

3.

Tilsett mer vann til begeret i bunnen av kassen dersom Hvasser Asparges skal lagres i den. Sett deretter kassen på kjøla så raskt som mulig.

4.

Ute i butikken kan Hvasser Asparges stå i kassen sin. Riv da av den øverste delen av kassen ved den perforerte linjen. Husk å ettervanne buntene må alltid stå i vann.

5.

Det beste er å sette buntene i isvann. Pass på at det ikke bare er is, men at det er vann også. Evt kan buntene settes i vann i en kjølehylle.

6.

Legg gjerne noen brosjyrer i nærheten av buntene. Du kan også laste ned plakater her, skrive dem ut, og henge dem opp i din butikk.

Meny, Revetal 2018

Spar, Tjøme 2018

Maschmanns, Skøyen
Oslo, 2018

Butikkansatt kjører demo
på Meny Nøtterøy

Meny Albert Matsenter
Kristiansand, 2018

Bernt, eldstebror kjører
demo på Meny CC Vest

Plakat 1

A4   A3

Plakat 2

A4   A3

Plakat 3

A4   A3